Produk Santan Ukay

Santan keluaran santan Ukay adalah diperah daripada kelapa tempatan yang paling berkualiti dan diperah menggunakan teknologi khas bagi memastikan kesegaran santan kami terjamin sebelum sampai ke tangan anda. Santan Ukay mempunyai 4 jenis kepekatan berbeza yang boleh digunakan untuk pelbagai kegunaan.

Santan Ekstra Pekat

RM 8

Paling pekat dan paling padu. Santan ekstra pekat ini adalah sangat sesuai untuk digunakan bagi memasak hidangan tertentu seperti memasak kuih atau nasi lemak. Hanya sedikit saja diperlukan dan hidangan anda akan menjadi pujaan ramai.

Santan Klasik

RM 6

Santan klasik ini produk paling popular dan laku keras. Anda peniaga dan mahukan lebih nilai dengan belian santan anda? Santan klasik wajib menjadi pilihan anda.

Santan Kurang Pekat

RM 5

Santan kurang pekat ini sesuai untuk pelanggan yang tidak mempunyai masa untuk mencairkan santan pekat yang dibeli. Menjadi pilihan peniaga untuk dicampurkan ke dalam masakan mereka.

Santan Bajet

RM 4

Santan bajet ni sangat sesuai untuk kegunaan suri rumah yang ingin menyediakan hidangan lazat menggunakan santan kualiti premium. Dijamin hidangan anda akan jadi yang terbaik jika anda menggunakan santan bajet oleh Santan Ukay ini.

Santan Wawa

RM 12 per kg

 

 

 

Kalau anda mencari santan yang tahan lama tanpa perlu diletakkan di dalam peti sejuk, santan Wawa patut menjadi pilihan utama anda. Dipaketkan dengan bungkusan khas menjadikan santan ini tahan selama 2 tahun jika tidak dibuka! Mudah dibawa ke mana-mana dan mudah untuk digunakan. Jangan risau, santan wawa ini adalah santan pekat yang kualitinya sama seperti santan lain keluaran Santan Ukay.

Apa kata klien Santan Ukay?

Tuan Asnan
"Santan biasa sudah cukup pekat dan sesuai untuk cendol, tidak perlu santan pekat."
Puan Siti
"Santan cantik konsisten dengan penghantaran yang tepat pada waktu."
Puan Ros
"Santan pekat untuk masakan berlemak dan santan juga tahan lama."
Puan Rahmah
"Santan pekat dan kualiti konsisten."
Norazila Kamis
“Pehhh memang padu Santan Ukay ni, dicampurkan pulak dengan udang dan petai untuk masak udang lomak cili padi petai untuk lunch anak-anak akak, less than 15 min siap dihidangkan.”
Open chat
1
Anda berminat untuk produk SantanUkay kami?
Whatsapp kami sekarang!